"als een organisatie geen ziel heeft, dan houdt het op"

Ik ben Marianne Meuwissen (1962), het gezicht van FaSe.
Een geboren en getogen Limburgse en inmiddels 50 plus.
En als je de 50 gepasseerd bent, dan hoor je erbij!
Bij de senioren.
Bijzonder.

In de functie van directiesecretaresse heb ik me ontwikkeld op het gebied van inleving, flexibiliteit en vertrouwen. Voorts neem ik een stukje liefde mee voor het werken met mensen en voor de combinatie van denken en doen. Ik ben positief en praktisch ingesteld en hou van een heldere communicatie. Ik ben geïnteresseerd in de Nederlandse taal. Andere interesses zijn klassieke muziek, sport en natuur.

In mijn vrije tijd maak ik vele wandelingen door bos en veld. Tijdens deze wandelingen word ik regelmatig vergezeld door mensen die eveneens de 50 zijn gepasseerd. Ondanks of juist door de bemoeienissen van overheid en instellingen, bespeur ik in de gesprekken een regelmatig terugkerend aspect; de vraag naar mensgerichte ondersteuning op diverse vlakken. Een dienstverlening die ook buiten 'kantooruren' beschikbaar is en niet in eerste instantie voortvloeit uit een lichamelijke beperking of een indicatie. Gelijktijdig heerst de maatschappelijke verwachting dat persoonlijk welzijn steeds meer een zaak van het individu wordt.

Een periode van het verdiepen in de behoeftes van deze groep volgde. Naast diverse inspirerende boeken startte ik de studie Mensgericht Coachen aan de Academie voor Counselling en Coaching. Ik leerde er onder meer over de invloed die mijn keuzes hebben op mijn leven. Hoe ik in mijn eigen tempo en op geheel eigen wijze nieuwe routines kan ontwikkelen die een mooi effect hebben op mijn leven en me positief stemmen.

Alles opgeteld creëert dit onderbelichte 'portaal' voor mij de drijfveer voor het opzetten en verder ontwikkelen van een particuliere en betrouwbare dienstverlening; gericht op het welzijn van senioren.

FaSe bestaat!